Jouw brandverzekering, jouw zekerheid

Een brand in je bedrijf kan een enorme impact hebben. Niet enkel voor jou als ondernemer, maar ook als persoon. Door je goed te verzekeren dek je de risico’s van brand in en zorg je voor gemoedsrust. Bij Van Hooff voorkomen we liever dan we genezen, daarom raden we een brandverzekering aan die volledig op maat van jouw behoefte is uitgewerkt.

Heel wat oorzaken kunnen aan de bron van een brand liggen. Goed opletten is de boodschap, want zelfs een kleine daad kan voor grote gevolgen zorgen. Denk maar aan een smeulende sigarettenpeuk, een kortsluiting, het laten branden van een kaars of de zelfontbranding van afvalstoffen. Recent werden enkele van onze klanten van nog geconfronteerd brand, wat het voor ons des te belangrijker maakte om de brandverzekering uit te lichten.

Meer dan enkel het dekken van brandschade

Ondanks dat een zakelijke brandverzekering niet wettelijk verplicht is in ons land, blijkt deze verzekering in de praktijk van onschatbare waarde te zijn. Ze kan zelfs essentieel zijn voor het voortbestaan van je bedrijf in geval van brand. Zowel roerende als onroerende goederen worden gedekt, waardoor je optimaal beschermd bent. Bovendien dekt een brandverzekering meer dan enkel brandschade, denk maar aan glasbreuk, waterschade, stormschade, diefstal, schade door de inwerking van elektriciteit en meer. 

Om de financiële impact van bedrijfsschade te minimaliseren, is het zeker verstandig om bovenop je brandverzekering een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten. Dit is als het ware de levensverzekering voor je bedrijf en dekt het verlies aan omzet, het doorlopen van de vaste kosten als gevolg van materiële schade en het opnieuw opstarten van je werkzaamheden. Zo waarborg je de continuïteit van je bedrijf en bescherm je jezelf tegen financiële risico’s. Informeer gerust naar de inbegrepen waarborgen bij je vaste contactpersoon bij Van Hooff, we vertellen je er graag meer over. Samen komen we tot een optimale dekking van de risico’s. 

Laat je brandverzekering onder de loep nemen

Wist je dat warme dagen de kans op brand verhogen? Zeker wanneer de temperaturen hoog oplopen, houd jij maar beter het hoofd koel en verifieer je of je verzekeringen in orde zijn. 

Nog geen brandverzekering, maar wil je je indekken tegen het risico of wil je je huidige polis(sen) laten herbekijken? Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles netjes geregeld is. Met plezier bekijken we of eventuele aanvullende verzekeringen nodig zijn. 

Maak een afspraak en samen bekijken we waar we kunnen helpen. De koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep