Onze visie

Van Hooff, jouw partner in verzekeringen

Je zoekt een verzekeraar die samen met jou naar een oplossing zoekt? Een betrouwbare partner die vooruitdenkt en transparant je risico’s inschat en indekt?

Ongedwongen én professioneel.

Dat is wie we zijn: verzekeringskantoor Van Hooff. Een team van experten die zich vastbijten in jouw dossier. Of het nu gaat over een hospitalisatieverzekering voor een werknemer van je kmo of een schuldsaldo verzekering voor jezelf als zelfstandige of over je verplichte aansprakelijkheidsverzekering als bouwondernemer … Wij staan voor je klaar.

Welkom! Kopje koffie?

Onze aanpak

We zijn to-the-point. We zoeken samen naar een oplossing. Maar verbloemen staat niet in ons woordenboek. What you see is what you get: een voorstel gewikt en gewogen door experten.

Sociaal engagement

Ons engagement reikt verder dan dagelijkse risico’s indekken. Ook op sociaal vlak dragen we ons steentje bij.

Over ons bedrijf

40 jaar geleden startte vader Mil Van Hooff de verzekeringsportefeuille in bijberoep. Vandaag loodst zoon Maarten Van Hooff, samen met partner David De Doncker het agentschap het digitaal tijdperk in.  

De Van Hooff - Verzekeringen familie groeit

Recent gingen we een samenwerking aan met Verzekeringen Henderickx & Co° uit Lier en Verzekeringskantoor Herman Nauwelaers uit Broechem. Twee kantoren met gelijkaardig DNA en dezelfde warme aanpak. Met deze samenwerking willen we je in de toekomst nog beter ondersteunen.

Zit je met vragen over deze samenwerking? Dan kan je nog steeds terecht bij je vertrouwde contactpersoon.