Onze diensten

Verzekeringsadvies op maat

Heb je een specifieke vraag over een bepaalde soort verzekering? Onze experts staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden. Neem vrijblijvend contact op en we zoeken naar een oplossing op maat.

Verzekeringsproducten

Zelfstandigen & ondernemingen

Als ondernemer geef je elke dag het beste van jezelf voor je zaak. En ondernemen betekent dat je soms risico’s moet durven nemen om vooruit te komen. Wij staan je graag bij en helpen je om deze risico’s voldoende in te dekken. Zo kan jij je met een gerust gemoed bezig houden met de zaken die er echt toe doen.

Particulieren

Bescherm jou en jouw gezin tegen de financiële gevolgen van alledaagse risico’s.

Verenigingen & VZW's

Wie deel uitmaakt van een vereniging weet dat er een hele organisatie aan te pas komt. Je organiseert een eetfestijn of braderij, het jaarlijkse tornooi komt eraan. Of je doet beroep op een aantal vrijwilligers voor je dagelijkse werking.

Heb je al eens stilgestaan bij je verantwoordelijkheid als organisator? Je kan als vereniging een verzekering afsluiten om bepaalde risico’s in te dekken. Soms ben je dit zelfs verplicht.

De Van Hooff - Verzekeringen familie groeit

Recent gingen we een samenwerking aan met Verzekeringen Henderickx & Co° uit Lier en Verzekeringskantoor Herman Nauwelaers uit Broechem. Twee kantoren met gelijkaardig DNA en dezelfde warme aanpak. Met deze samenwerking willen we je in de toekomst nog beter ondersteunen.

Zit je met vragen over deze samenwerking? Dan kan je nog steeds terecht bij je vertrouwde contactpersoon.