Onze aanpak

Persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak​

People will forget what you said,
people will forget what you did,
but people will never forget how you made them feel.

Maya Angelou, Amerikaanse dichteres
1928-2014

Wijze woorden van de Amerikaanse dichteres Maya Angelou. Het is 100% wie we zijn en wat we willen bereiken. Bij ons ben je geen nummer op een dossier. Schadeclaim of polis, wij nemen de tijd voor jouw verhaal. Moet het vooruit, dan vatten we uiteraard de koe bij de horens.

We zijn to-the-point. We zoeken samen naar een oplossing. Maar verbloemen staat niet in ons woordenboek. What you see is what you get: een voorstel gewikt en gewogen door experten.

Onze drijfveer? Dat jij je begrepen voelt en veilig.

We go fygital

Fygitaal, ofwel het beste van twee werelden: online efficiëntie én persoonlijk advies. Want wij staan niet stil. Geruggesteund door de digitale tools van KBC bieden we jou de beste service. Voor jou als klant betekent dat vooral tijdswinst. Want een polis, neem nu een brand- of autoverzekering, handel je in enkele klikken digitaal af.

Is er dan geen persoonlijk contact meer? Integendeel. Onze experts staan meer dan ooit klaar om jou persoonlijk te begeleiden. Doordat softwareprogramma’s routineuze taken uit handen nemen, hebben zij net meer tijd om samen met jou naar een oplossing te zoeken. Of het nu gaat over dagdagelijkse risico’s, het berekenen van je VAPZ of een schadeclaim … Ze bijten zich vast in jouw dossier.

Proactief verzekeren met 360°-blik op je situatie​

Een grote troef van ons kantoor? Wij werken met een uitgebreid team van relatiebeheerders. Net omdat we die persoonlijke begeleiding en betrokkenheid zo belangrijk vinden. Voordeel van onze aanpak? We zijn er wanneer je ons nodig hebt. En we denken mee of beter gezegd: we kijken verder dan het probleem dat zich stelt.

Preventie is the key. De oplossing hoeft niet altijd een polis te zijn. Wat wel? Advies van mens tot mens. Hoe kan je een ongeval voorkomen? Hoe je productieverlies vermijden? … Dat zijn de vragen die we ons stellen.