Wat als morgen je vennoot wegvalt of … jou iets overkomt?

We wensen het geen enkele ondernemer toe, maar stel je eens voor dat je venno(o)t(en) van de ene op de andere dag wegvallen. Een plotseling overlijden, maar ook een conflict kan aan de basis liggen. Daar op voorhand even bij stilstaan, geeft gemoedsrust. Bij Van Hooff Verzekeringen denken we graag met je mee. 

Better safe than sorry

Zorgen voor je pensioen is één ding als zelfstandige, maar wat als jij of je vennoot morgen overlijden? Een overlijdensrisico is er altijd en wij zijn er om je daar op te wijzen én de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Wist je dat we bij Van Hooff Verzekeringen specifieke tools hebben om de successierechten voor je erfgenamen te berekenen én dat we de juiste specialisten in huis hebben om deze te optimaliseren? We geven je al wat weg: een ‘simpele’ schuldsaldoverzekering gaat je in dit geval niet ver brengen, er is meer nodig. 

Denken aan de toekomst met Van Hooff

Als ondernemer kan je niet vroeg genoeg aan je toekomst beginnen denken en wij helpen je daar graag een handje of twee bij. In samenwerking met Van Hooff Accountancy & Fiscaliteit kunnen we alles zo fiscaal interessant mogelijk uitstippelen. Zo werken we mee aan jouw toekomstplannen, spring je verstandig om met je kapitaal en zit je op het vlak van fiscaliteit gebeiteld. Onze specialisten in levensverzekeringen volgen de materie op de voet en zijn steeds helemaal mee. Daar pluk jij zowel vroeg als laat de vruchten van.

De vennotenpolis

Een vennoot die plots wegvalt en aandelen die onmiddellijk moeten worden overgenomen en/of de familie van de vennoot die geen kaas gegeten heeft van ondernemen? Het komt regelmatig voor. Gelukkig bestaat er zoiets als de vennotenpolis. Deze polis zorgt bij het overlijden van een vennoot voor een extra financiële injectie, waardoor de eigenaarsstructuur veilig gesteld wordt. Jij kan blijven ondernemen! 

Ben je klaar om na te denken over je toekomst en/of wil je die veilig stellen? Wij helpen je graag bij het denkwerk. Maak vandaag nog een afspraak, de koffie staat alvast klaar. 

"People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel."
Maya Angelou​
Amerikaanse dichteres

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep