Onze klantenadviseurs staan voor je klaar

Verzekeringen zijn niet echt sexy en voor heel wat mensen volstrekt inwisselbaar. Vaak roepen ze enkel een beeld op van administratie en kosten, tot je er beroep op moet doen. Bij Van Hooff Verzekeringen zijn onze klantenadviseurs er altijd voor jou. Aan de telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek is de betrokkenheid van onze klantenadviseurs groot. Zo maken we wel degelijk een verschil voor onze klanten en ben je zeker van een uitstekende dekking.

Meedenken en een luisterend oor

Bij Van Hooff Verzekeringen laten we je niet aan je lot over, maar staat je klantenadviseur je met raad en daad bij. We luisteren naar je noden, anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en denken mee. Zo zorgen we steeds voor de meeste optimale verzekeringen, een volledige dekking en voorkomen we dat je dubbel verzekerd bent. Telefonisch kun je steeds bij ons terecht, maar net zo goed kan je langskomen bij ons op kantoor. Er is steeds een klantadviseur op kantoor aanwezig, die vlot inpikt op de vragen van onze particuliere klanten en deze feilloos kan adviseren. Zo maken we wel degelijk een verschil. 

Een waaier aan diensten

Kiezen voor Van Hooff Verzekeringen en onze ontzorging, is opteren voor een brede waaier aan diensten. Wij zijn er zowel voor particulieren, verenigingen als ondernemers en hebben een compleet aanbod aan verzekeringsproducten. Zo zijn onze relatiebeheerders er voor zelfstandigen en ondernemers. Een persoonlijk aanspreekpunt voor deze doelgroep die ze helpt bij het indekken van de risico’s. Voor particulieren beschikken we over een team aan klantenadviseurs die thuis zijn in alle mogelijke verzekeringen. Je woning, wagen, jezelf en/of je gezin verzekeren? Wij hebben de geknipte polis voor jou. Daarbij vertrekken we steeds vanuit je huidige situatie, analyseren we je bestaande verzekeringen en gaan we voor de best mogelijke dekking. Onze klantenadviseurs denken bovendien proactief met je mee en spelen in op toekomstige ontwikkelingen. Een hele geruststelling, terwijl je geen euro te veel betaalt aan overbodige verzekeringen. 

Een gloednieuw kantoor in Oelegem

Nabijheid en bereikbaarheid vinden we ontzettend belangrijk. Dit kan telefonisch, maar net zo goed spring je bij ons binnen om je situatie te bespreken. Met kantoren in Oelegem, Lier, Zandhoven en Wijnegem vind je steeds een kantoor in de buurt. Bovendien bouwen we ook volop aan ons nieuwe kantoor in Oelegem, om onze klanten nog beter en comfortabeler te kunnen ontvangen. 

Maak vandaag nog een afspraak

Een klantenadviseur ontmoeten, meer weten over onze verzekeringsproducten of zit je nog met andere vragen? Contacteer ons. Wij luisteren graag naar je verhaal en de koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep