Makkelijk een schadegeval aangeven via KBC mobile

Stormwind die een stuk dak wegblaast, een vervelende lekkage of misschien wel een voorganger aangetikt met je wagen aan het licht door de gure weersomstandigheden? Nee, fijn is het niet, maar bij Van Hooff Verzekeringen maken we het je alvast eenvoudig om je schadegeval razendsnel aan te geven.

De vervelende papierwinkel behoort tot het verleden, vandaag de dag geef je een schadegeval aan via KBC Mobile. Snel, makkelijk en waar je ook bent. Zo kun je nadat je van de eerste emoties bekomen bent en/of de schade hebt opgemeten, meteen een aangifte doen.

Hoe pak je het aangeven van een schadegeval aan via KBC Mobile?

Beschik je over de KBC Mobile app, dan is het aangeven van een schadegeval, een fluitje van een cent. Er zijn 3 mogelijke manieren:

  1. Open de app, klik op het Kate-icoon rechtsboven en geef aan dat je een schadegeval wil aangeven.
  2. Tik op het menu ‘Mijn KBC’, selecteer je type verzekering en geef je schade aan.
  3. Ga naar ‘Mijn KBC’, tik op ‘Alle contacten’ en vervolgens ‘Schade of hospitalisatie aangeven of je dossier opvolgen’ en klaar.

Weet dat je ook via KBC Touch een aangifte kunt doen en dit voor zowel Wonen, Gezin, Voertuig als Onderneming. Selecteer de gepaste verzekering en geef de geleden schade in.

Loop je toch in één van beide applicaties vast, dan kun je steeds bij ons terecht. We gidsen je graag door de app en geven bijkomende uitleg.

Uiteraard kun je ook nog steeds op onze kantoren in Oelegem, Lier, Wijnegem of Zandhoven terecht of ons telefonisch contacteren. Wij starten graag het schadedossier voor je op, staan je met raad en daad bij, bij het doorlopen van de verschillende stappen en volgen jouw dossier tot in de puntjes op. Spring gerust binnen, de koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep