Je goed indekken als medisch professional? Daar zorgen we voor!

Als medische vrije beroeper aan de slag? Dan neem je soms heel wat risico’s. Als apotheker, arts, kinesist en logopedist geef je elke dag het beste van jezelf, maar loopt er toch wat mis, dan wil je dat je aansprakelijkheid goed geregeld is. Jezelf voldoende beschermen is cruciaal en daar ondersteunen we je bij Van Hooff graag bij. Zo kun jij je elke dag zorgeloos inzetten voor anderen.

Verschillende vormen van aansprakelijkheid

In een medisch vrij beroep ben je op verschillende manieren aansprakelijk. Gelukkig kun je je verzekeren tegen de schade die jij of je medewerkers veroorzaken aan iemand anders. Ook de juridische bijstand en hulp wanneer je schade lijdt of wanneer je strafrechtelijk vervolgd wordt, kan verzekerd worden. Tot slot kun je ook jezelf en je medewerkers verzekeren voor de juridische hulp bij heel wat juridische geschillen bij het uitoefenen van je beroep. Met onze polis Medische en paramedische beroepen dek je jezelf optimaal in, terwijl je ook nog voor de uitgebreide formules met bijstand voor juridische hulp kunt kiezen.

Welke verzekeringen zijn nodig?

Bij Van Hooff Verzekeringen bieden we een breed scala aan verzekeringsopties die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van medische professionals. Denk hierbij aan:

  • Verzekering voor medische beroepsaansprakelijkheid
    De verzekering die jou waarborg verleent voor je medische beroepsaansprakelijkheid en niet-contractuele aansprakelijkheid tijdens de uitoefening van het beroep. Denk maar aan een patiënt die uitschuift over de geboende vloer.
  • Verzekering voor je beroep: rechtsbijstand
    In heel wat gevallen kan juridische hulp en ondersteuning wenselijk zijn. Wanneer je zelf schade lijdt, er schade teruggevorderd moet worden of wanneer je je strafrechtelijk moet verdedigen in het kader van je beroep. 
  • Verzekering voor je beroep: rechtsbijstand + Medi+
    Hier gaat het om de bovenstaande verzekering met bijkomende waarborgen voor contractuele, sociaalrechtelijke, fiscale, administratieve en zakenrechtelijke geschillen.

50% korting voor starters in medische beroepen

Zet je als medische beroeper de stap naar het ondernemerschap, dan zijn we bij Van Hooff Verzekeringen er voor jou. Je geniet niet enkel van kwalitatieve verzekeringen en een persoonlijke aanpak op maat, als starter in een medisch beroep kun je op een aantal polissen ook tot 50% korting krijgen. Dit betekent een aanzienlijk financieel voordeel in de opstartfase van je carrière. Een mooi duwtje in de rug waar we je graag meer over vertellen.

Bouw met zekerheid aan je vermogen

Anderen helpen is mooi, maar ook voor je eigen vermogen moet je zorgen. Op dat vlak denken we graag met je mee en bekijken we hoe er fiscaal geoptimaliseerd kan worden. Zo spaar je fiscaal aantrekkelijk voor je oude dag en haal je meer uit je vennootschap. Denk aan pensioenplannen, belastingvoordelen en andere financiële producten die specifiek zijn afgestemd op de noden van medische professionals. We zijn al jaren thuis in de medische sector en daar pluk jij de vruchten van. Weer een zorg minder.

Bovendien kun je met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering jezelf ook indekken als jou wat overkomt en je een tijdje uit bent. Een gewaarborgd inkomen biedt dan de nodige zekerheid. Als medisch beroeper moet je vaak fors investeren in je praktijk, waardoor je inkomen optimaal beschermen en verzekeren bij een ongeval of ziekte, een belangrijk vangnet is.

Meer weten over wat er mogelijk is?

Bij Van Hooff Verzekeringen zijn we er voor al je vragen. Reken op persoonlijk advies, een antwoord op al je vragen en een volledige ontzorging. Je bent niet enkel goed verzekerd, we volgen ook alles nauwgezet op en denken mee. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe verzekering, het optimaliseren van je huidige polissen of advies over financiële planning, wij staan voor je klaar.

Eens praten over jouw verzekeringen als medisch beroeper? Kom langs, de koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep