Geniet van een complete omniumverzekering, met korting!

Januari? Dat is dé periode om een nieuwe wagen te kopen. Op het AutoSalon ontdek je niet enkel de nieuwste modellen, je scoort er vaak ook mooie kortingen. Je nieuwe bolide goed verzekeren is essentieel. Met onze uiterst complete omniumverzekering zit ook dit onderdeel goed. En momenteel geniet je nog van een zeer fijne korting ook. 

Sluit je voor 30 april 2023 een volledige omniumverzekering af voor je elektrische of plug-in hybride wagen, dan krijg je van ons maar liefst 10% korting op de premie. En dit tot je de wagen vervangt. Kies je voor onze omniumverzekering – wat overigens 90% van onze klanten doet – dan geniet je van de beste dekking en enkel wij bij KBC geven 48 maanden aankoopprijsgarantie bij totaal verlies of diefstal. De complete actievoorwaarden en alle productinformatie vind je hier, maar net zo goed maak je een afspraak en vertellen we je op kantoor er alles over. Met plezier gidsen we je naar de beste autoverzekering op maat. 

Weten wat je autoverzekering je kost?

Wil je weten wat het totaalbedrag van je autoverzekering gaat zijn? Doe online de simulatie op onze website. Met onze handige tool bereken je in een handomdraai je premie. In 7 eenvoudige stappen krijg jij de kostprijs van je autoverzekering voorgeschoteld. Laat je het liever door één van onze medewerkers uitrekenen en heb je graag een persoonlijk gesprek? Daar helpen we je uiteraard graag bij. Je bent altijd welkom en de koffie staat alvast klaar.

Wist-je-datje

Eerder een motorrijder? Wist je dat het sinds 1 januari 2023 verplicht is om bij verkoop je motorfiets te laten keuren? Het gaat dan om motorfietsen van minimaal 125cc of elektrische/hybride exemplaren met een maximumvermogen groter dan 11 kilowatt en een maximumsnelheid die boven de 45 km/uur ligt.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep