Brandverzekeringen: bescherming voor jouw bedrijf

Een brand kan verwoestende gevolgen hebben voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld maar aan de impact van inactiviteit na de brand door schade aan gebouwen, productielijnen en inventaris. Bij Van Hooff Verzekeringen begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het herstel na een brand. Daarom bieden wij niet alleen uitgebreide brandverzekeringen aan, maar ook deskundige begeleiding en ondersteuning om jouw bedrijf weer snel operationeel te krijgen na een brandincident.

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat beroep deed op het advies van ons kantoor om hun polis volledig op maat van hun activiteiten en hun noden te laten uitwerken is Wasserij Gazelle, één van onze klanten in Wommelgem. Dit familiebedrijf werd op korte tijd twee keer getroffen door verwoestende bedrijfsbranden. Ondanks deze tegenslagen kon Gazelle rekenen op de snelle en doeltreffende actie van haar verzekeringspartner bij Van Hooff Verzekeringen.

Deskundige begeleiding bij schadeherstel

Bij zware schade is het van essentieel belang dat je kan rekenen op een nauwkeurige en volledige schadebegroting. Onze verzekeringsexperten verwijzen je bij zware schade dan ook graag door naar een onafhankelijke privé-expert die jouw belangen als klant behartigt. Op die manier ben je er zeker van dat de opgestelde schadebegroting volledig juist is en ook de technische installaties en productiecijfers in acht worden genomen. Daarbovenop fungeert jouw verzekeringspartner bij Van Hooff ook als coördinator in de communicatie met deze experts. 

Om de financiële impact van bedrijfsschade te verminderen, is het verstandig om naast je brandverzekering ook een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten. Deze verzekering fungeert als een extra beschermingslaag voor je bedrijf, waardoor het verlies aan omzet, doorlopende vaste kosten als gevolg van materiële schade en de kosten voor het heropstarten van je activiteiten worden gedekt. We helpen je graag bij het vaststellen van de benodigde budgetten voor een snelle heropstart en de garantie op continuïteit.

Hulp nodig?

Het belang van een correct opgestelde verzekeringspolis

Bij een brandverzekering is het van groot belang om de juiste verzekerde kapitalen op te nemen in de polis. Als je verzekeringspremies daardoor te hoog liggen, kan je ervoor kiezen om je vrijstelling te verhogen. Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag deze kosten-baten ratio perfect in balans te brengen en daarmee zoveel mogelijk risico’s te dekken. We kijken voor elk individueel bedrijf naar de meest geschikte verzekeringsoplossingen op maat.

Neem contact op voor advies op maat

Met de KBC-patrimoniumpolis kunnen verschillende verzekeringen onderschreven worden. KBC biedt een uitstekende bescherming voor schade aan uw bedrijfsgebouwen of -goederen en zelfs de inactiviteit die daarvan het gevolg kan zijn. Deze polis heeft afhankelijk van de sector waarin je actief bent een product op maat.

Heb je nog geen brandverzekering die op maat van jouw bedrijf werd uitgewerkt of wil je jouw huidige polis laten herbekijken door onze specialisten? Onze verzekeringsexperten geven graag meer info en maken een concreet voorstel. Maak een afspraak en dan zorgen wij ervoor dat alles netjes geregeld is, zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.

KBO 0831836069 – Rekeningnummer bij KBC BE56 7331 2706 6188 verbonden agent, FSMA nr. 108093A van KBC Verzekeringen NV,
Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België, BTW 0403 552 563
RPR Leuven, IBAN BE43 7300 0420 0601 Een onderneming van KBC-groep