Vol vertrouwen de toekomst tegemoet - Welkom Verzekeringskantoor Herman Nauwelaers

Al meer dan 40 jaar staan we bij Verzekeringen Van Hooff klaar voor onze klanten, maar dat is geen reden om op onze lauweren te rusten, integendeel. Recent gingen we immers een samenwerking aan met Verzekeringskantoor Herman Nauwelaers uit Broechem. Een partner met hetzelfde familiale DNA.
We hebben al jaren een uitstekende verstandhouding met het Verzekeringskantoor Herman Nauwelaers en nu officialiseren we die. Op die manier maken we ons klaar voor de toekomst en zijn we ervan overtuigd je met deze samensmelting nog beter te kunnen ondersteunen.

Bijkomende expertise, even warme aanpak

 

Deze uitbreiding zorgt voor bijkomende expertise, waardoor we er nog sneller, vlotter en persoonlijker kunnen zijn wanneer je ons nodig hebt. Zowel fysiek als digitaal, daarbij ondersteund door de performante tools van KBC Verzekeringen.

Herman, Min, Daisy en Rita, de ervaren en gedreven medewerkers van Verzekeringskantoor Nauwelaers blijven aan boord, maar verhuizen naar ons kantoor in Oelegem. Zo bundelen we beide teams in een warme en familiale sfeer. Je kan nog steeds bij je vertrouwde gezichten terecht, ze bevinden zich nu gewoon onder hetzelfde dak..

Wij blijven er zijn op sleutelmomenten

Ondernemer, vrije en medische beroeper of particulier? Ook in de toekomst zijn we er voor je, zoals je altijd al van ons gewend bent. Zit je nog met vragen over deze samensmelting of over je verzekeringen, dan kan je steeds terecht bij je vertrouwde contactpersoon. 

En weet dat onze deuren altijd voor je open staan.

De koffie staat alvast klaar.