Vol vertrouwen de toekomst tegemoet - Welkom Verzekeringskantoor Henderickx & Co°

Bij van Hooff staan we garant voor een persoonlijke service, leggen we onze klanten al jaren in watten en kennen we hen door en door. We willen zoveel mogelijk mensen een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak bieden. Om die missie naar een hoger niveau te tillen gingen we een samenwerking aan met Verzekeringskantoor Henderickx & Co°. Een voorloper in digitalisering met familiale roots en een gelijkaardig DNA, waarbij persoonlijk contact een belangrijke pijler is. Een geweldige match dus!

Bijkomende expertise in Lier

 

De samenwerking zorgt voor bijkomende expertise, waardoor we er nog sneller, vlotter en persoonlijker kunnen zijn wanneer je ons nodig hebt. Zowel fysiek als digitaal, daarbij ondersteund door de performante tools van KBC Verzekeringen.

 
De vaste vestiging van het kantoor Henderickx & Co° in Lier blijft behouden. Vanuit de schaduw van de Zimmertoren zal Gert Tielemans de leiding nemen in dit kantoor. Want samen staan we nog sterker en stellen we jou nog meer ten dienste.

Wij blijven er zijn op sleutelmomenten

We zijn er voor je op de belangrijke momenten of simpelweg wanneer de nood er is. Vanaf nu kan je bij ons terecht in Oelegem, Wijnegem, Zandhoven en Lier. Zoals je van ons gewend bent blijven we zowel fysiek als digitaal bereikbaar.

Zit je nog met vragen? Contacteer ons of kom langs ons kantoor.

De koffie staat klaar!